Производители
 
Bookmark and Share
Вашата количка
0 стоки
 

Общи условия

Условия за поръчка на стоки

За да извършвате валидни заявки за закупуване на продукти, представени на този сайт е необходимо да извършите регистрация, като попълните регистрационната форма и изразите вашето съгласие с общите условия за ползване на сайта.
Указаната цена на артикулите е с включен ДДС (за тези, които подлежат).
При поръчката клиентът задължително посочва данни, необходими за осъществяване на обратна връзка с него, включително точни и валидни телефон и адрес за доставка.

Доставка и плащане

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес, като клиентът  поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
Поръчаната от клиента стока се доставя най-рано на следващия ден, а ако я няма в наличност, в срок до 10 работни дни.
Плащането на стоките се извършва след доставка на стоката - наложен платеж.

Клиентът има право да види и пробва стоката преди да плати!

Отказ за получаване на поръчана стока

Клиентът има право да откаже получаването на поръчана от него стока, ако тя е дефектна, повредена или видимо не съответства на поръчаната.

В срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката, можете да се откажете от нея. Стоките следва да бъдат върнати в състоянието, в което са получени. В противен случай, връщането на стоката става след договаряне на обезщетение за намалената търговска стойност. Транспортните разходи са за сметка на купувача.

Важно!

Уверете се, че ви е доставено всичко, което сте поръчали.

Магазинът не поема отговорност, ако се подпишете, че сте получили цялата поръчка, а след това установите, че куриерът не е донесъл всички поръчани и платени бижута.

Поверителност

„ШИНАЙ” ЕООД гарантира пълна конфиденциалност на личните данни. Личната информация на потребителите няма да бъде публикувана и няма да бъде използвана за никакви други цели освен за извършване на договорени доставки.